Poistný trh - Majtánová, Anna
Teoretické otázky obsahu a väzieb poistného trhu. Poistný trh vybraných vyspelých ekonomík sveta ako zdroj informácií pre subjekty slovenského poistného trhu. Charakteristika subjektov súčasného slovenského poistného trhu.