Doplnkové pripoisťovacie systémy - Bednárik, Rastislav
Príspevok na medzinárodnej konferencii konanej v dňoch 19.- 20. októbra 1993 v Bratislave, na tému doplnkových pripoisťovacích systémov. Obsah konferencie zameraný na oboznámenie účastníkov s poňatím poisťovníctva v oblasti sociálneho zabezpečenia na príklade Francúzska ako aj s činnosťou francúzskeho združenia AGRR (Všeobecného združenia pre rozpočtovo financované dôchodky). Možnosti pôsobenia AGRR na Slovensku.