Sociální pojištění Úplné znění zákona s vysvětlivkami - Ženíšková, M.
Zákon č. 589/1992 Zb., o poistnom na sociálne zabezpečenie a príspevku na štátnu politiku zamestnanosti. Otázky a odpovede k novele zákona o poistnom na sociálne zabezpečenie a príspevku na štátnu politiku zamestnanosti.