Zdravotní pojištění Úplné znění zákona s vysvětlivkami - Trnková, L.
Zákon č. 592/1992 Zb., o poistnom na všeobecné zdravotné poistenie, v znení neskorších predpisov. Otázky a odpovede k poistnému na všeobecné zdravotné poistenie.