Hospodárska súťaž v zdravotníckej starostlivosti - Juhár, I.
Konkurenčné prostredie v oblasti zdravotníckej starostlivosti a zdravotného poistenia v USA, V. Británii a Kanade. Trhový systém s možnosťou uplatnenia hospodárskej súťaže. Nepovinné poistenie, úrazové poistenie. Nedostatky systému. Trh zdravotníckych a poisťovacích služieb a jeho účinky.