Národný program podpory zdravia a jeho sociálna dimenzia - Matulník, Jozef
Národný program podpory zdravia SR (NPPZ) schválila vláda SR v novembri 1991. Sociálne faktory v determinácii zdravia. Zdravotnícka politika, zdravotnícke služby. Zmeny v sociálnej štruktúre a zdravie. Úloha rodiny pri utváraní a uprevňovaní zdravého spôsobu života.