Bionafta šetrí životné prostredie - Cvengroš, M.
V záujme ochrany životného prostredia využívanie rastlinných olejov (z repky a slnečnice) po nenáročných chemických úpravách namiesto ropných výrobkov. Výhody bionafty. Výroba technológie na výrobu bionafty MERO v spoločnosti s r.o. Martin Dovoz Trading v Martine. Realizované výrobne na Slovensku.