Kľúč k oživeniu európskej ekonomiky Malí a strední podnikatelia v pozornosti EU. Zdroj života nových povolaní - Horvath, K.
Zakladanie Obchodných a inovačných centier Európskym spoločenstvom. Zameranie na pomoc malým a stredným podnikateľom. Modely uplatňujúce podporu technologického know-how. NBIA - Asociácia rozširujúca národný obchod - jej úlohy.