Podnikatelský plán - váš kompas na cestě trhem - Urbánek, J.
Význam a dôležitosť zostavovania podnikatelského plánu pre všetky druhy podnikania. Najdôležitejšie otázky tvorby plánu. Obsah a rozsah podnikateľského plánu, jeho členenie v desiatich bodoch. Otázky k hlavným kapitolám podnikateľského plánu: Rozbor oboru v ktorom sa podniká; popis projektu; výrobný plán; marketingový plán; organizačný plán; hodnotenie podnikateľských rizík; finančný plán.