Programové prostriedky pre projektové riadenie - Slamková, .E
Vznik nových nástrojov pre projektové plánovanie a kontrolu. Prehľad jednotlivých vývojových fáz. Nasadenie výpočtovej techniky pri úlohách projektového riadenia. Softwarová podpora a jej využitie. Jednotlivé programy projektového riadenia pre PC a ich popis. Ganttov diagram, zdrojový histogram, diagram PERT, CPM, CA-SuperProject a i.