Likvidace státního podniku a spoluvlastnictví nemovitosti - Brychca, P.
Problematika likvidácie štátneho podniku (družstiev, obchodných spoločností a iných subjektov). Rozhodnutie o likvidácii. Predaj vecí vo verejnej dražbe. Predkupné právo. Predaj tretej osobe, ak spoluvlastníci neuplatnia svoje zákonné predkupné právo.