Malým a stredným podnikom by viac pomohli jednoduché adresnejšie rady ako veľkorysé projekty na papieri - Juríčková, Vilma
Informácia o výsledkoch výskumov malých a strdných podnikov, ktoré od r. 1992 sú súčasťou výskumného programu Ekonomického ústavu SAV, grantového programu "Úloha malých a stredných podnikov v prechode na trhové hospodárstvo". 4 anketové prieskumy zamerané na dĺžku podnikania, odvetvové zameranie podnikov, obrat. Poradie činností: predaj, služby, výroba. Podnikateľská aktivita a nezamestnanosť. Využívanie programov podpory malého a stredného podnikania, potreba poradenstva. Regionálne dimenzie prieskumov.