Účtovanie zmeniek v bankách - Boušková, Dagmar
Platobná a úverová funkcia zmeniek, obohatenie činnosti bánk a bankových služieb odkúpením zmeniek bankou v rámci eskontu. Podmienky eskontu zmeniek. Účtovné zobrazenie všetkých činností banky v oblasti účtovania zmeniek znázornené v schémach. - Nadviazanie na článok - Peter, O.: Účtovanie zmeniek v podnikateľských subjektoch (uverejnený v č.1/1994 časopisu, s.9-19.).