Akcionársky servis Zmysel stretnutia vlastníkov akcií - Žitňanský, Eduard
Legislatívne a metodické informácie o organizovaní, význame, vedení, nákladoch a iných otázkach valného zhromaždenia účastinárov, vlastníkov účastín účastinnej spoločnosti - jej najvyššieho orgánu.