Veľká tlačenica v éteri Súkromné stanice síce vysielajú pre poslucháčov, avšak žijú, či mali by, z reklamy - Lesajová, Tatjana
Problémy výberu reklamnej agentúry pre podnikateľov. Situácia v oblasti reklamy v periodickej tlači, rozhlase a televízii. Konkurencia v pôsobení rôznych rozhlasových staníc na Slovensku. Výdavky na reklamu v rozhlase, investície do reklamy.