Účinnejšie v profesiovom poradenstve - Kostolanský, R.
Poradenstvo v krajinách trhovej ekonomiky, využívanie služieb paraprofesionálov. Aktivity našich poradenských inštitúcií a úradov práce. 1. program: Šírenie profesiových informácií. 2. program: Odborný výcvik mladých. 3. program: Posudzovanie vhodnosti pre povolanie a pracovné zaradenie kľúčových pracovníkov. 4. program: Príprava a prechod do dôchodku. Vytvorenie nového pracoviska pri MPSVR SR na podporu politiky zamestnanosti - Centrum kariérových informácií a poradenstva.