Malá encyklopédia Public relations. 6 Public relations štátnych orgánov a firiem - Žáry, Ivan
Subjektové a objektové hľadisko public relations štátnych orgánov: parlamentu, prezidenta, vlády, ministerstiev, regionov a miest, vytvorenie útvarov pre PR.PR a podnikatelia. Firmy ako objekt a subjekt PR. Princípy a metódy pôsobenia prostredníctvom PR. Publikum podnikateľských PR.