Malá encyklopédia public relations. 7 Medzinárodné public relations - Žáry, Ivan
Rozvoj medzinárodného rozmeru PR následkom medzinárodných aktivít veľkých korporácií v 90. rokoch. Rešpekt voči miestnym podmienkam vyjadrený poučkou: Mysli globálne, konaj lokálne. Pozícia nadnárodného a národného. Riadenie medzinárodného programu. Podpora firmy. Systém včasného varovania.