Malá encyklopédia public relations. 8 Ako formovať vzťahy k masmédiám - Žáry, Ivan
Ciele vzťahov k masmédiám. Predpoklady úspechu. Konflikt záujmov pracovníkov PR a tlače. Prostriedky dosahovania publicity. Praktické rady:zveľaďovanie vzťahov, pravdivosť, správnosť otvorenosť, profesionalita, starostlivosť o publicitu firmy.