Malá encyklopédia public relations. 9 Princípy krízovej komunikácie - Žáry, Ivan
Krízové situácie, informovanie o nich v masmédiách a nepripravenosť podnikového manažmentu. Príklady zlej krízovej komunikácie v prípade požiaru v bratislavskej firme a ako mal manažment postupovať. Najdôležitejšie zásady krízovej informovanosti.