Východiská a podoby zahraničnej politiky škandinávskych krajín - Hamala, R.
Politické zvláštnosti škandinávskeho regiónu a zmysel neutrality. Škandinávske krajiny a ich politika. Škandinávska a svetová (alebo európska) ekonomicko-politická spolupráca. Bezpečnostná politika. Škandinávske krajiny a tretí svet.