Pohľad na tradíciu parlamentarizmu v Československu - Zavacká, Katarína
Tradícia parlamentarizmu v Československu. Postavenie parlamentu v štáte. Budovanie vzťahu občana k parlamentu. Tematika postavenia parlamentu a demokratického politického systému vo vedeckých časopisoch a tlači.