Výzkum ekonomických tendencí - Czesaný, Slavoj
Program konferencie CIRET (Centrum pre medzinárodný výskum tendencií ekonomického vývoja). Táto inštitúcia združuje ekonómov a inštitúcie zaoberajúce sa analýzou a predikciou vývoja hospodárskeho cyklu. Konferencia sa konala v dňoch 6.-9.10.1993 v Stellenbosch (JAR). Témy jednotlivých príspevkov južnej Afriky, Japonska, USA, Ruska, Fínska a i. Nový projekt na úseku harmonizácie prieskumu inovácií v krajinách EÚ. Témy príspevkov dvoch zástupcov ČR.