Možnosti trvale udržitelného vývoje - Zeman, J.
Civilizácia na prahu hlbokej ekologickej krízy. Ekonomické zákony všeobecné, ktoré regulujú každú ekonomiku. Zákon hodnoty ako mimoriadne dôležitý zákon tovarovej výmeny. Zákon maximalizácie zisku. Rozbor ekonomických zákonov a podmienok trvale udržateľného vývoja. Hľadanie cesty k odvráteniu ekologickej krízy. Realizácia stratégie trvale udržateľného vývoja.