Při výplatě si výsknout, nebo stýsknout? Sociální politika - Cikánek, M.
Nominálne a reálne časové rady príjmov v porovnaní so stavom hrubého domáceho produktu. Vývoj nominálnych príjmov, reálnych príjmov a miezd v r. 1990-1993. Vývoj nominálnych a reálnych príjmov a vývoj cien. Zmena štruktúry príjmov.