Tímoví hráči vždy dokážu viac Štýl práce deväťdesiatych rokov nemá rád individualizmus - Repčíková, Saskia
Štýl práce a nová kultúra práce deväťdesiatych rokov. Zmeny riadenia od metódy riadenia "riaď a kontroluj" k metóde spolupráce a tímovej práce. Určenie správnej roly v tíme. Rozdelenie jednotlivých úloh podľa poznatkov v skupinovej práci. Potreba uznania schopností, individuálne uznanie.