Pochmúrne vyhliadky pre zamestnanosť Na trhu pracovných síl vo svete stále zamračené
Vyhliadky pre svetový trh pracovných síl podľa výročnej správy MOP v Ženeve. Najpriaznivejšia situácia v zamestnanosti iba v krajinách južnej a juhovýchodnej Ázie. V najvyspelejších krajinách sveta len malá nádej na obrat k lepšiemu. Problém otvorenej nezamestnanosti v krajinách západnej Európy, USA a krajinách, ktoré budujú trhovú ekonomiku. Štatistické porovnanie nezamestnanosti jednotlivých krajín Európy, USA a Japonska.