Prvoradé poslanie: chrániť záujmy členov Keď je hospodárstvo v úpadku, komora musí byť v ofenzíve - Mihok, P.
Rozhovor s predsedom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK) o zámeroch a súčasnom poslaní komory. Pozície SOPK smerom k vláde, parlamentu v otázkach podnikania. Názory zhromaždenia delegátov SOPK, ktoré je najvyšším orgánom komory, na otázky hospodárskej politiky vlády SR, problémom privatizácie a i. Princíp vnútornej štruktúry smerom do regiónov.