Výsledky rozpočtového hospodárenia SR v roku 1993 - Sabaj, J.
Východiská štátneho rozpočtu SR na rok 1993. Vývoj rozpočtového hospodárenia. Vzťah štátneho rozpočtu k centrálnej banke. Vývoj zadlženosti vládneho sektora voči bankovej sústave.