Ostatní daně po novele Úplné znění zákona o dani silniční, zákona o dani z nemovitostí a zákona o dani dědické, darovací a dani z převodu nemovitostí s vysvětlivkami - Klak, J.
K novelám zákonov o cestnej dani, dani z nehnuteľností, dani dedičskej, darovacej a z prevodu nehnuteľností. Jednotlivé zákony. Otázky a odpovede k novelám zákonov.