Menový program NBS na rok 1994
Analytické ocenenie národohospodárskeho a menového vývoja SR v roku 1994. Vývoj hrubého domáceho produktu. Vývoj inflácie. Vládny sektor. Správa devízových pasív. Platobná bilancia. Predikcia pozície FNM. Návrh menového programu NBS na rok 1994.