Poľnobankou už aj oficiálne - Štefánek, Michal
Slovenská poľnohospodárska banka si od začiatku svojej činnosti v roku 1991 získala priaznivé meno. IV. riadne valné zhromaždenie akcionárov banky. Skrátenie obchodného mena na Poľnobanka. Správa o podnikateľskej činnosti a stave majetku SPB na rok 1993.