Menová politika a menový program Českej národnej banky v roku 1994
Banková rada Českej národnej banky schválila na svojom zasadnutí 16.12.1993 zameranie menovej politiky a menový program ČNB na rok 1994. Ciele menovej politiky: stabilita meny, vývoj peňažných zásob, riadenie rezervných zásob peňazí. Nástroje menovej politiky.