Definitívne výsledky 17. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 4.5.1994 do 17.5.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov - účastinných spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky a dopytu a objemu obchodu, ako aj hornej a dolnej hranice prípustného cenového rozpätia pre 18. kolo.