SAX - Slovenský akciový index Index Burzy cenných papierov Bratislava a Creditanstaltu - Cabadaj, M.
Význam vývoja indexov akcií obchodovaných na verejných kapitálových trhoch. Úloha pri vyhodnotení portfolia. Konštrukcia akciového indexu SAX ako burzového indexu. Kritériá výberu akcií.