Pohled světové banky Východní Asie - Urban, P.A
Správa Svetovej banky o hospodárskom raste a úspechu krajín východnej Ázie (Japonsko, Južná Kórea, Hongkong, Singapur, Tchaj-wan, Malajzia a Tchajsko). Efektívnosť hospodárskeho rastu a spravodlivosť v distribúcii rastúceho bohatstva medzi obyvateľstvom. Vládne zásahy, ktoré majú stimulovať hospodársky rast. Podpora exportu ako najefektívnejší nástroj vládnych zásahov.