Pohled z Davosu - Prchal, Miroslav
Svetové ekonomické fórum v Davose na prelome januára a februára 1994. Hlavný problém vyspelej Európy - nezamestnanosť. Niektoré problémy postkomunistických krajín, zvlášť Ruska. Inflácia a antiinflačná politika. Potreba demonopolizácie a konkurencie.