Pohled švýcarských bankéřů Východní Evropa - Fialová, H.
Štvrťročná analýza a prognóza ekonomík Českej republiky, Maďarska, Poľska, Slovenska a Slovinska, spracovaná Švajčiarskou bankovou úniou. Údaje o produkcii, nezamestnanosti, inflácii, zahraničnej zadlženosti, zahraničných investíciách a mzdách v týchto krajinách. Prognóza ekonomického vývoja 5 východoeurópskych krajín na rok 1994.