Rusko v roce 1994 - Remčukov, K.
Výsledky ekonomického rozvoja Ruska v r. 1993. Kľúčové problémy hospodárskeho rozvoja a perspektíva ich riešenia v r. 1994. Zadlženosť podnikov a vlády. Inflácia. Rast cien. Rast nezamestnanosti.