Podniky pre druhú vlnu privatizácie Zoznam firiem, ktoré predložili privatizačné projekty na Ministerstvo pre správu a privatizáciu národného majetku SR
V súlade s par. 10 ods. 3 zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu štátu na iné osoby v znení neskorších predpisov vláda SR a MSPNM SR pred vyhlásením rozhodnutia o privatizácii zverejňujú informáciu o tom, ktoré podniky predložili privatizačné projekty.