Stratégia finančnej politiky Slovensko - Troják, J.
Rozhovor s J. Trojákom, štátnym tajomníkom MF SR, o finančnej politike SR a niektorých otázkach slovenskej ekonomiky. Daňová politika a daňové úniky. Strategické ciele finančnej politiky. Problém vzájomných dlhov medzi Českou a Slovenskou republikou. Potreba formulovania nových podmienok zahranično-obchodnej spolupráce s ČR.