Názorné príklady na tému: zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov od 1.1.1994 - Piršelová, Dagmar
Zmeny v daňovej oblasti od 1.1.1994. Základné zákony a vyhlášky upravujúce zdaňovanie príjmov, príklady ich aplikácie.