Postup pri zdanení príjmov, ktoré plynú za prácu vykonávanú na základe dohody o vykonaní práce - Piršelová, Dagmar
Spôsoby zdanenia príjmov plynúcich na základe uzatvorenej dohody o vykonaní práce podľa paragrafu 6 zákona č.286/1992 Zb. a súvisiacich predpisov. Osobitná sadzba dane vo výške 10 perc. a preddavkový spôsob zdanenia. Príklady.