Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1993
Osem príkladov zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za r.1993 podľa zákona č.286/1992 Zb. a novelizácie zákonom č.326/1993 Z.z.