Sprievodca k vyplneniu priznania dane z príjmov fyzických osôb za rok 1993
Právne predpisy, spôsob a podrobné príklady vyplnenia priznania dane z príjmov fyzických osôb za r.1993, jednotlivé kroky a obsah riadkov pri vypĺňaní tabuliek, prílohy.