Aktuálne otázky zabezpečovania korunového platobného styku v SR - Kysucký, J.
Platobný styk - systém organizovaný bankami a finančnými inštitúciami. Hotovostné a bezhotovostné finančné presuny. Úroveň komplexných bankových systémov a trhu bankových služieb. Základná charakteristika a podmienky realizácie hladkých platieb. Postavenie VÚB, a.s. v zabezpečovaní úloh korunového platobného styku v SR.