Bankový marketing. 1 Banka pro každého
Zmeny v oblasti bankovníctva od počiatku 70. rokov. Zmeny v spôsobe organizácie bankových služieb. Zmeny organizácie služieb smerom k zákazníkovi. Poskytovanie informácií, poradenstvo. Od počiatku 80. rokov nástup elektronizácie, poskytovanie elektronických služieb. Ďalšie zmeny v bankovníctve v súvislosti so vstupom veľkých maklérskych firiem zavádzanie novej služby - investičné sporenie. Postup logistickej prípravy, logistické útvary vo finančných inštitúciách.