Dokumentární akreditivy v účetnictví bank - Jelínek, Petr
Posudzovanie výhodnosti akreditívu ako platobného nástroja. Finančno-právne aspekty dokumentárnych akreditívov. Zmluvy o otvorení dokumentárnych akreditívov, účastníci akreditívnych operácií. Pojmy, súvisiace s dokumentárnymi akreditívami. Prehľad potenciálnych záväzkov a pohľadávok vznikajúcich pri akreditívoch.