Trhová stratégia komerčnej banky - Longauerová, A.
Trhová stratégia komerčnej banky - stanovenie cieľov banky v obchodných oblastiach jej činnosti. Súčasťou trhovej stratégie je: politika produktu a sortimentná politika, distribučná politika. Trhová stratégia banky - východiskom je stanovenie strategického obchodného poľa. Metóda portfólia. Model strategickej krivky obchodných polí.