Devalvácia koruny nerozbúrila cenovú hladinu Analýza vývoja inflácie, životných nákladov a spotreby obyvateľstva v roku 1993 - Hrnčiarová, Ľubica
Komentované štatistické údaje za rok 1993, jednotlivé mesiace a polroky: vývoj spotrebiteľských cien za všetky spotrebné komplexy, vývoj životných nákladov za domácnosti všetkých sociálnych skupín spolu a osobitne za domácnosti zamestnanecké, roľníkov a dôchodcov, ako aj vývoj maloobchodného obratu a tržieb za pohostinské, ubytovacie a opravárske služby. Očakávaná miera inflácie a životných nákladov v r. 1994.